PARKIRANJE U VRIJEME DANA PIVA

Donesena je Odluka o privremenom režimu parkiranja na javnim parkiralištima za vrijeme trajanja Dana piva Karlovac 2023., u periodu od 25.-29. kolovoza 2023.

Odluka se odnosi na javna parkirališta pod naplatom na području grada Karlovca između rijeke Kupe i Koprane, te željezničke pruge.

Iz sustava naplate parkiranja, zbog tehničke podrške organizaciji manifestacije, dostave hrane i piće, te drugih aktivnosti, u vremenskom periodu od 16 do 22 sata izuzimaju se parkirališna mjesta na sljedećim parkiralištima:

  1. U Ulici Augusta Cesarca do križanja s Radićevom ulicom s jedne strane i Ulicom Ivana Gorana Kovačića s druge strane (20 parkirnih mjesta)
  2. Kod Gradskog kazališta „Zorin dom“, Domobranska ulica (26 parkirnih mjesta)
  3. U Ulici kralja Tomislava do križanja s Ulicom Ivana Zajca s jedne strane i križanjem s Ulicom Đuke Bencetića s druge strane (31 parkirno mjesto)

Sva parkirališta naplaćivat će radnim danom, te subotom i nedjeljom od 7 do 22 sata. Parkiranje se  naplaćuje prema važećem cjeniku; 1. sat parkiranja 0,65 centi (4,90 kn), a svaki sljedeći sat 0,80 centi (6 kn), dok je dnevna karta 9,95 eura (75 kn).

Popis ulica u kojima se naplaćuje parkiranje po ovoj Odluci možete pogledati OVDJE