PARKIRANJE U VRIJEME DANA PIVA

U vrijeme trajanja Dana piva, od 27.8. do 31.8. 2021. godine, uspostavljen je privremeni režim parkiranja na području grada Karlovca.

Odluka Grada Karlovca odnosi se na javna parkirališta pod naplatom između rijeke Kupe i Korane, te  do nadvožnjaka željezničke pruge uz brzu cestu.  Naplata će biti od 7 do 22 sata po postojećem cjeniku, prvi sat parkiranja 5 kuna, a svaki slijedeći 6 kuna.

Privremeno se uvodi i naplata parkiranja na parkiralištu ispred Grada Karlovca, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera i u Vatrogasnoj ulici (parkiralište iza Hostela Bedem-studentski  doma na Gazi).  Parkirališna karta, za ova parkirališta, u periodu od 16 do 22 sata naplaćivat će se jednokratno po cijeni od 20 kn, bez mogućnosti naplate po satu.

Zbog organizacije Dana piva od 16 do 22 sata neće biti moguće parkiranje: na 6 šest parkirališnih mjesta u Ulici Ivana Gorana Kovačića ispred raskrižja s Ulicom Stjepana Radića,; na 20 mjesta u Ulici Antuna Cesarca od raskrižja s Ulicom Stjepana Radića do raskrižja s Ulicom Ivana Gorana Kovačića; na 30 mjesta uz Zorin dom; na 25 mjesta u Ulici kralja Tomislava od raskrižja s Ulicom Ivana Zajca do raskrižja s Ulicom Đuke Bencetića, te 8 parkirališnih mjesta u Ulici Đuke Bencetića, uz kućni broj 10 i 11.

Napominjemo da će Pauk služba za vrijeme Dana piva raditi do 23 sata.

Odluku o privremenom režimu parkiranja na javnim površinama Grada Karlovca možete pogledati OVDJE

 

Skip to content